Hlavní navigace

Proti pocení: Nejprodávanější jsou antiperspiranty i kamenec

7. 7. 2016

Sdílet

 Autor: Depositphotos.com / 120na80.cz
K celodenní svěžesti nám pomáhají deodoranty, antiperspiranty a další prostředky. Víme, o které výrobky je největší zájem.

Pocení je důležitým termoregulačním mechanismem těla. Díky potním žlázám na kůži jsme schopni udržovat tělesnou teplotu ve správných mezích i při tělesné aktivitě nebo v horkém počasí.

Pocení je ovšem nepříjemné a mnohdy zapáchá. K celodenní svěžesti nám pomáhají deodoranty a antiperspiranty. „Nabízíme dlouhodobě účinné prostředky proti pocení, které navíc příjemně voní. K dostání jsou však také antiperspiranty a deodoranty bez vůně, vhodné pro alergiky a lidi s citlivou pletí,“ říká Pilulka.cz.

O jaké prostředky proti pocení je největší zájem podle on-line lékárny Pilulka.cz?

Driclor roll-on


Autor: Pilulka.cz

Dlouhodobě účinný antiperspirant, který brání nadměrnému pocení a tím i nepříjemnému zápachu zejména v podpaží, na rukách a chodidlech a dalších místech zvýšeného pocení. Účinkuje dny, ne hodiny. 

DRICLOR SOLUTION Roll-on je vhodný pro všechny typy pokožky, na všechna místa zvýšeného pocení. Přípravek neobsahuje žádnou vůni, je tedy vhodný pro muže i ženy bez rozdílu a umožňuje použití dalších parfémů. Je vhodný i pro těhotné a kojící ženy.

Perspi-Guard Antiperspirant


Autor: Pilulka.cz

Perspi Guard Antiperspirant poskytuje až pětidenní kompletní ochranu před pocením a nepříjemným zápachem. Tento antiperspirant reguluje produkci potu, nezanechává bílé skvrny na oblečení a nedráždí pokožku.

Aplikace podle potřeby, stačí jen jednou nebo dvakrát týdně, 50 ml balení s praktickým rozstřikovačem vydrží až šest měsíců.

Perspi-Guard je vhodný jak do podpaží, tak i na další problematická místa na těle, jako je pokožka hlavy, kůže na rukou i nohou.

DEO Krystal – KAMENEC


Autor: Pilulka.cz

Přírodní minerální deodorant KAMENEC. Chrání spolehlivě proti vzniku tělesného zápachu díky jedinečné kombinaci minerálních krystalů. Příjemně působí na pokožku; klinicky testován na kožní klinice.

Vhodný ke každodennímu použití, 24hodinový účinek.

Deo přírodní krystal – Kristall Deo Mini Stick přírodní cestou zabraňuje vzniku baktérií, které způsobují zápach.

Deo přírodní krystal Kristall Deo Mini Stick má:     

  • 100% přírodní původ.
  • Je vhodný i pro velmi citlivou pokožku.
  • Je bez alkoholu.
  • Je bez parfému.
  • Neobsahuje žádné konzervační látky.

VICHY DEO Stress resist roll-on


Autor: Pilulka.cz

Antiperspirant proti nadměrnému pocení, určený pro citlivou pokožku. Vydrží působit až 72 hodin. 

Emoce jsou spolu s teplem a fyzickou námahou hlavní příčinou nadměrné tvorby potu. Při zvýšeném stresovém vypětí se urychluje krevní cirkulace a zvyšuje se tělesná teplota, která způsobuje nadměrné pocení.

EUCERIN Intenzivní antiperspirant


Autor: Pilulka.cz

 Charakteristika:    

  • 72hodinová účinnost.    
  • Formule s účinnými antiperspiračními složkami.
  • Klinicky potvrzená 91% redukce pocení.
  • Prokázaná velmi dobrá kožní snášenlivost. 
  • Bez alkoholu.

WELEDA Citrusový tělový deodorant


Autor: Pilulka.cz

Éterické oleje ze slupek citrusových plodů působí spolehlivě, ale mírně. Neovlivňují přirozené fungování pleti. To znamená, že fyziologické procesy pocení, nutné pro regulaci teploty a očišťování celého organismu, nejsou narušeny. Působení a snášenlivost deodorantu jsou dermatologicky testovány. 

Citrusový deodorant je k dostání v balení s mechanickým rozprašovačem bez hnacích plynů.

EUCERIN DEO Kuličkový AP DUOPACK


Autor: Pilulka.cz

Kuličkový antiperspirant EUCERIN v akčním dvojbalení. Zamezuje pocení a díky obsažené látce aluminum chlorohydrate navozuje pocit suchého podpaží. 

Eucerin antiperspirant dlouhodobě redukuje vytváření potu a nepříjemného zápachu až 48 hodin. Je velmi dobře snášen i na té nejcitlivější pokožce, dokonce i na atopické. Potvrzeno klinickým výzkumem. Neobsahuje barviva, konzervanty, alkohol.

LA ROCHE Deo Physio stick


Autor: Pilulka.cz

Fyziologický deodorant. Maximálně respektuje fyziologickou rovnováhu pokožky po 24 hodin. Neutralizuje vlhkost a nepříjemný zápach. Neblokuje přirozený fenomén regulace tělesné teploty.    

  • 24hodinová účinnost proti vlhkosti a proti pachu.
  • Bez aluminiových solí, bez alkoholu, bez parabenů, bez barviv.
  • Obohaceno o ultraabsorpční perlit proti vlhkosti, glukonát zinku pro neutralizaci pachu a alantoin pro hladkou pokožku.   
  • Komfort a svěžest, vysoká účinnost a optimální tolerance.    
  • Aplikujte denně dle potřeby do podpaží na suchou a čistou pokožku.

Podpažní vložky ochranné


Autor: Pilulka.cz

Podpažní vložky zabezpečují celodenní ochranu proti vzniku vlhkých skvrn v podpaží. Mají vysokou absorpční schopnost, jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů, neparfemované, hypoalergenní, neutralizují nepříjemný zápach provázející pocení.  

Lepí se přímo na oděv do podpaží tak, aby střední šev vložky přiléhal na šev rukávu.

Biodeur deodorant prášek


Autor: Pilulka.cz

Biologický přípravek vhodný pro péči o nehty a pokožku na nohách se sklonem k plísním, pro péči o nohy se sklonem k zápachu a potivosti.          

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).