Hlavní navigace

FOTOGALERIE: Nakupujete léky online? Podívejte se, jak to chodí

31. 3. 2016

Sdílet

 Autor: 120na80.cz/Karel Choc
Z pohodlí domova, hezky od počítače, si objednáte vše, co je potřeba. Od léků přes vitaminy, výživu pro kojence, dětské pleny až po třeba zubní pastu. Odešlete objednávku. Co se děje pak? Podívejte se do skladů Pilulky, jak se připravuje váš balíček.

Každý jednotlivý produkt, který dorazí do pražské Vinoře, kde online lékárna Pilulka.cz sídlí, je potřeba uložit do databáze a hlavně zkontrolovat šarži a expiraci. Tím se dostane do fronty k výdeji. Na svého budoucího zákazníka pak počká v bedně v adresovaném skladu.

Počet balíků, které se tu denně připraví a odbaví, přesahuje jeden tisíc. Zákazníci si většinou objednávají okolo šesti a více produktů na objednávku, výjimkou ale nejsou ani skutečně obrovské zásilky. 

Od odeslání objednávky musíte počkat zhruba dva až tři dny, než u vás zazvoní doručovací služba – PPL či Česká pošta. Při nákupu nad 499 korun je doprava zdarma, v období akcí a běžně při nákupu od 999 Kč. Další možnosti dopravy a platby najdete na stránkách Pilulky.

„Sklady s léky musejí splňovat přísná hygienická a administrativní opatření. S léky může manipulovat pouze odborně tomu určená osoba.“ říká výkonný ředitel Pilulky Michal Hanáček a provází nás místy, odkud léky a další produkty vyrážejí za těmi, kdo je potřebují. Podívejte se i vy. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).