Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Léčba průjmu a homeopatika od Roman - Sakra kdy už lidi pochopí, že homeopatie je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 2. 2016 14:44

    Roman (neregistrovaný)

    Sakra kdy už lidi pochopí, že homeopatie je podvrh. Mnoho lidí si plete homeopatii s bylinnou léčbou, která je narozdíl od homeopodvodu účinná, ale má taky svá úskalí. Bylinky pomůžou, homeopatie NE. Jak je možný, že není protiprávní nabízet lidem nefunkční léky obsahující pouze vodu a cukr? Když někomu prodám maketu mobilu tak si z ní zavolá? Homeopatie je odporný zločin a obchod s lidskou hloupostí.

  • 25. 2. 2016 10:07

    none_ (neregistrovaný)

    Pokud si prectete pribalovy letak k nejakemu homeopatiku, tak zjistite, ze se vyhyba slovu "lek" jako cert krizi. Takze si vzdycky kupujete potravinovy doplnek (cukr, voda) a ten nemusi splnovat vubec nic, krome toho, ze nesmi byt zdravotne zavadny (coz ani curk ani voda neni:). Ani tam nenajdete napsano na co se to ma pouzivat, takze indikace se zasadne siri cestou jedna pani povidala.

    Dokud tohle plati, tak je legalni homeopatika prodavat. To, ze je nejaky novinari oznacuji slovem lek a predepisuji je na vsechno mozny, na tom nic nezmeni.

    Btw vsechno tohle ale neznamena, ze homeopatie nemuze pomoci. Samozrejme nepomuze mne nebo Vam, ale ten, kdo tomu veri, muze pozitivni ucinky pozorovat. Aneb ver a vyra tva te uzdravi...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).