Hlavní navigace

10 nejprodáva­nějších „pomocníků při sexu“

19. 3. 2016

Sdílet

 Autor: Shutterstock.com / 120na80.cz
Prezervativy a lubrikační gely. Lidé je často kupují na internetu, v online lékárnách. Raději než veřejně, s frontou dalších zákazníků za zády. O které je největší zájem?

„Lubrikační gely udržují sliznici vagíny přirozeně vlhkou. Mohou tak zpříjemnit sexuální zážitek a obohatit intimní prožitky. Zdravotní lubrikační gely jsou vhodné i pro jednotlivce se zvýšenou citlivostí. Nabízíme parfémované i neparfémované lubrikační gely,“ popisuje Pilulka.cz.

Prezervativy naopak chrání před nejrůznějšími pohlavními nemocemi a nechtěným těhotenstvím. Možná ani netušíte, jaké nejrozličnější tvary a další specifika mohou mít. Od barev a vůní přes dráždivé výstupky po svítící a jinak originální. Výčet včetně těch nejneuvěřitelnějších najdete v článku Vyznejte se v kondomech.

Máte rádi milování a používáte prezervativy nebo lubrikační gely? Přinášíme vám 10 nejprodávanějších „pomocníků při sexu“ podle online lékárny Pilulka.cz:

Erectan intim gel

Autor: Pilulka.cz

Erectan® Exclusive intim gel je revolucí na trhu přípravků pro dokonalou stimulaci a podporu erekce. Obsahuje stimulující látky pro lepší prokrvení pohlavních orgánů. 

Po aplikaci gelu na intimní místa ucítíte příjemný, lehce hřejivý pocit. Jde o reakci na vstřebávání látek, které má za následek dokonalé prokrvení pohlavních orgánů.

DOER Medical Aloe Vera


Autor: Pilulka.cz

Revoluční, hedvábně jemný lubrikační gel a tělový kondicionér na bázi silikonu speciálně určený pro ženy. Základem nového revolučního složení je přípravek DOER Medical Silk obohacený o ALOE VERA s antibiotickými účinky proti zánětům pokožky a proti plísním a o vitamín E s antioxidační aktivitou a protizánětlivými vlastnostmi. Vitamín E podporuje regeneraci kůže, omlazuje organismus a přispívá ke zlepšení potence.  

Vitamín E může pomoci zvrátit poševní atrofii v přechodu a snížit náchylnost k poševním infekcím, jakož i předmenstruační tenzi. Složení Doer Medical Aloe Vera vylučuje lepivost či jakékoliv drhnutí, nikdy nezasychá, nežmolkovatí, nízká spotřeba, účinek trvá velmi dlouho.

Prezervativ Durex Real Feel


Autor: Pilulka.cz

Kondomy Real Feel™ jsou vyrobeny z technicky pokročilého materiálu kondomů příští generace, který zprostředkovává přirozenější pocit pro oba partery. Jsou vhodné pro lidi s alergickou reakcí na latex.

Syntetický polyisopren se liší od přírodního kaučukového latexu tím, že neobsahuje nečistoty a proteiny, které mají velký potenciál ke způsobení alergické reakce u citlivých osob, může být tedy vhodný pro ty z vás, kteří jste alergičtí na latex. Má podobné složení jako přírodní kaučukový latex a je vyráběn obdobně, avšak má lepší vlastnosti – je měkčí a pružnější. Tato měkká a pružnější vlastnost způsobuje, že kondom se lépe přizpůsobí přirozenému tvaru penisu a tím přinese lepší přirozenější pocit…smyslnější pocit kůže na kůži.

DUREX Feel Ultra Thin


Autor: Pilulka.cz

Kondom Feel Ultra Thin zaručuje naprostou bezpečnost, a přitom je tenčí než lidský vlas, tedy o 20 % tenčí než standardní kondomy značky Durex. Díky tomu zprostředkuje mnohem intenzivnější zážitky. Byl vyvinut s unikátním Sensi-fit designem, což je speciální tvar kondomu, který je navržen tak, aby byl nejtenčí ve špičce, a tím zprostředkoval nejlepší pocity v místech, kde to chcete nejvíce.   

Nominální šířka 52 mm.

Kondomy INSPIRACE


Autor: Pilulka.cz

Pánský standardní kondom z přírodního latexu s rezervoárem, vlhčený silikonovým olejem. Šířka kondomu je 52 mm a délka minimálně 180 mm.

GLIDE 4 you


Autor: Pilulka.cz

Glide 4 you je silikonový zdravotnický lubrikant. Jeho speciální, hedvábně jemné složení vylučuje lepivost či jakékoliv drhnutí. Přípravek je určen k prevenci a ošetření opruzení a zevních hemoroidů. Je možné ho použít i jako tělový kondicionér na pokožku celého těla, je omyvatelný vodou a mýdlem. Univerzální lubrikační prostředek nové generace na bázi silikonu, který je pH neutrální, je vhodný pro muže i ženy a pro všechny typy pokožky.

Lubrikační gel Durex Play Feel


Autor: Pilulka.cz

Lubrikační gel Durex Play feel je hedvábně jemný lubrikant, který pomáhá ulevit od vaginální suchosti a poskytuje intenzivní smyslný zážitek. 

Klasický Durex Play Feel lubrikant, vhodný i pro použití s ​​kondomem. Pro ještě větší rozkoš a intenzivnější pocity při milování. Vyrobený na bázi vody. Není lepkavý ani mastný, je velmi lehký, jemný a byl vyvinut pro zvýšení rozkoše.

Pepino Basic Home


Autor: Pilulka.cz

PEPINO pánský kondom z přírodního latexu s rezervoárem. Vlhčeno silikonovým olejem. 100% elektronicky testováno. Skladujte na suchém a chladném místě. Pouze pro jedno použití.

PrimerosTea tree


Autor: Pilulka.cz

Průhledné kondomy z přírodního kaučukového latexu s rezervoárem, válcovité, lubrikované silikonovým olejem s přídavkem TTG, 100% elektronicky testované.

ALTERMED Lubrikační gel COMFORT AQUA


Autor: Pilulka.cz

Lubrikační gel Comfort Agua nahrazuje nedostatečné zvlhčení sliznice, které způsobuje nepříjemné až bolestivé pocity při pohlavním styku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).